Verbouwing voorhuis is nu klaar!

Eerlijk gezegd hebben we vorige week al geproost op dat de verbouwing klaar was. Ik had alleen op dat moment geen inspiratie om een stukje te schrijven.

De koof zit vast. Dat was het laatste. In de loop van het jaar zullen we nog wel iets moeten met de verwarming in de badkamer. Die is namelijk onvoldoende. Waarschijnlijk gaan we een infrarood paneel ophangen. Voor nu gaan we ons redden met een straalkacheltje, die we een uur van te voren aanzetten en dan vóór we gaan douchen, weer weghalen.

De omheining van de moestuin staat. Het aan elkaar maken van de bovenkanten moet nog steeds, maar we hebben goede hoop dat de eenden er nu uit blijven. De drie uitgangen zijn dicht gezet met een stuk gaas.

De tl-balk in het nachthok van de kippen had het begeven. Het is een zogenaamde hoogfrequente. En die gaan kennelijk gemakkelijk stuk. Een dergelijke in de kruidenwerkplaats is namelijk ook kort geleden stuk gegaan.
Voor in het kippenhok hebben we een bullseye aangeschaft. Met een ledlamp er in kan dat er jaren tegen. We gebruiken de lamp eigenlijk alleen bij het schoonmaken, en om ’s avonds te kijken of alle kippen binnen zijn.
Aangezien we toch met verlichting bezig waren, hebben we ook een bullseye in het hok van de eenden gehangen. Die zullen we vast niet vaak gebruiken, maar het lijkt ons toch praktisch om daar ook licht te hebben.

En zo zijn we bijna ongemerkt met de volgende serie klussen begonnen…

Dit bericht is geplaatst in Kippen(hok), Tuin, Voorhuis isoleren en verbouwen. Bookmark de permalink.

6 reacties op Verbouwing voorhuis is nu klaar!

 1. Hetty schreef:

  GEFELICITEERD!!!!

 2. Roelien schreef:

  De vlag kan uit!! Gefeliciteerd

 3. alie schreef:

  Gefeliciteerd en nu een bouwvakantie houden?
  En nu weer tuin drukte!!!!

  • Anke schreef:

   Dank! Geen verbouwingen, alleen opruimen in de werkplaats. Afgewisseld met tuinwerk, inderdaad. 🙂

Reacties zijn gesloten.