Vervolg klussen schuur

De afgelopen twee dagen zijn we lekker bezig geweest. Dankzij het feit dat Luc vrijdag vroeg thuis was, konden we 2 vrachten afval uit de schuur naar de stort brengen.

Vervolgens zijn we op zoek gegaan naar kachelpijp. Vrijdag lukte het niet om de juiste maat pijp te vinden. ’s Avonds via internet bekeken waar in de omgeving er mogelijk ook kachelpijp verkocht wordt.

En vanochtend zijn we naar een zaak in Onstwedde gereden, nadat ik eerst gebeld had met de vraag of ze ook kachelpijp hadden liggen. We zijn goed geadviseerd, en naar huis gegaan met de onderdelen die we nodig denken te hebben.

We zijn nog wel via Winschoten gereden, omdat ik graag een kleur voor op de wanden wilde halen. Het is een soort okergeel geworden. Het plafond maak ik gebroken wit (RAL 9010, net als in huis)

Na een heerlijke lunch in Winschoten bij de Heerlijckheid van Winschoten, zijn we in de schuur aan de slag gegaan.

Luc heeft de afgebroken poot van de kachel er weer aan gemonteerd, en ik heb het stuk muur waar de kachel moet komen van verf voorzien, net als het plafond op dat stuk.

Daarna heb ik nog wat opgeruimd, en de vloerbedekking los getrokken. Althans op het stuk waar de kachel moet komen. Onder de vloerbedekking blijken van die groene platen te liggen, en daaronder weer plastic.

      

Dit bericht is geplaatst in Klussen, Schuur, Verven. Bookmark de permalink.

2 reacties op Vervolg klussen schuur

  1. Alie schreef:

    Het schiet op maar jullie kunnen nog wel even.
    Mooi dat jullie geslaagd zijn voor de kachelpijp

  2. Anke schreef:

    We zijn weer bezig in de schuur, dat vind ik fijn! 🙂

Reacties zijn gesloten.