Vloer kaal maken

Op deze derde zaterdag van de maand is de milieustraat in Vriescheloo open. Vóór negen uur hadden we twee ritten gemaakt, en het afval dat buiten lag was weg.

Na een kop koffie zijn we met het restant spaanplaat op de vloer aan de gang gegaan. Daaronder lag een laag zachtboard, en dááronder een laag dik, blauw papier.

We ontdekten op de vloer sporen van de eerste schouw, én de contouren van de bedsteden.

Verder hebben we de lokatie van de afvoer van de wc en wastafel en de wateraanvoer ontdekt. De afvoer van de wastafel bleek gelekt te hebben. Daar is een reparatie dus gewenst. We hopen daarnaast dat beide afvoeren laag genoeg liggen, zodat we er met beton storten geen last van hebben. Water gaan we waarschijnlijk verplaatsen, dus dat kunnen we dan wat lager leggen. Bovendien ligt die nu al laag genoeg.

Spaanplaat en zachtboard gingen de aanhanger in, het papier de papiercontainer. Toen was het tijd voor nog een ritje naar de milieustraat. Aansluitend een paar boodschappen gedaan, en toen was het tijd om te ontspannen.

Na de lunch werden we toch wat onrustig, dus heeft Luc de takkenversnipperaar te voorschijn gehaald. De stapel coniferentakken is nu weg. 🙂

Ik had een laken, dat we in Hasselt als een soort zonnescherm hadden willen ophangen, terug gevonden en nu naar buiten gehaald. Het is wel lekker als het zo warm is, om onder het afdak ook wat schaduw te kunnen creëren.

Met behulp van zeilringen en haken hangt het nu!

Dit bericht is geplaatst in Afdak, Historie huis, Sloopwerk, Voorhuis isoleren en verbouwen. Bookmark de permalink.