Vloer logeerkamer – vervolg

De vloer in de logeerkamer is de afgelopen week mooi opgedroogd. Ik kon het zwart er met een veger grotendeels afkrijgen, en daarna opzuigen.

Vandaag hebben we vloerbedekking en egaline gehaald. We hebben besloten de vloer niet open te breken. Er komt vloerbedekking op, en in tegenstelling tot de situatie die wij aantroffen, doen we daar geen plastic onder. Mocht het weer vochtig worden, dan zullen we dat merken aan dat de vloerbedekking nat wordt.

Luc heeft vanmiddag de grootste gaten gevuld met egaline. De vloer wordt niet 100% egaal en waterpas. Dat kan niet, omdat we dan de deur niet meer open kunnen krijgen.

Als het goed is kunnen we morgenavond beginnen met het leggen van de vloerbedekking. Dat zal dan wel zaterdagochtend worden…

Met Fem gaat het overigens stukken beter, hoewel Luc gisteren zag dat ze weer bloed bij de urine had. Maar dat is niet iedere keer zo. De dierenarts wil het liefste wachten met verdere behandeling tot de uitslag van het bloedonderzoek er is. Het staat me bij dat dat de vorige keer een week of twee duurde. Mochten de blaasontstekingsklachten, of andere klachten toch weer de kop opsteken, dan kunnen we ons melden.

Dit bericht is geplaatst in Huisdieren, Logeerkamer. Bookmark de permalink.