Voorbereidingen vloerverwarming

Nu het beton er in zit, kunnen we ons bezighouden met de vloerverwarming.

De eerste actie die we aangepakt hebben, is het herinrichten van de bijkeuken. Hier staat nu een dichte kast, waar het eten in staat. En dan bedoel ik de voorraad aan levensmiddelen die in de provisiekast stond. Dat wilde ik al wat langer, omdat de provisiekast in de zomer heel warm wordt. De bijkeuken warmt ook wel op, maar minder, omdat de zon er minder lang op staat.

In de provisiekast moet ook ruimte gemaakt worden voor de verdeler van de vloerverwarming. Die komt achter de deur. Verder kunnen er pannen, potten enzovoort bewaard worden. Het is nog niet helemaal af, maar dat komt de komende dagen wel.

Het tweede dat we moesten doen, is een tekening op schaal maken van hoe we de vloerverwarming willen laten lopen. Gisteren heb ik de ruimten op schaal ingetekend, en vanmiddag zijn we gaan zitten voor het intekenen van de slang. Dit is het resultaat:

Nu kunnen we het materiaal bestellen. 🙂

Tussendoor heb ik nog aardbeienjam en een nieuw filmpje van de kippen gemaakt. Oh ja, we zijn ook nog naar Gieten gereden om de vers vlees voerbestelling voor de dieren op te halen.

Dit bericht is geplaatst in Kippen(hok), Voedsel, Voorhuis isoleren en verbouwen. Bookmark de permalink.

4 reacties op Voorbereidingen vloerverwarming

  1. Hetty schreef:

    Dat zijn heel wat meters.

  2. Roelien schreef:

    lekker warme voetjes straks, moet er nu niet aan denken!!

Reacties zijn gesloten.