Vossen bij de buren

Onze buren vertelden dat ze tot de ontdekking kwamen dat er achter in hun tuin, onder een chalet wat daar staat, een vossenhol hebben.

Ze willen de ruimte er onder dicht maken, maar toen ze dat gedaan hadden, bleek uit gegraaf aan de binnenkant, dat ze kennelijk een of meer dieren hadden opgesloten. Dat was niet de bedoeling. Daarop heeft de buurman één uitgang gemaakt. We hebben onze wildcamera er een aantal nachten voor gezet, met prachtige beelden tot gevolg.

De filmpjes heb ik op mijn Youtube kanaal gezet. Ik heb er een playlist voor gemaakt. Daar komen ook andere wildcamera opnamen bij te staan, maar voor nu alleen de drie filmpjes van vossen bij de buren.

Dit bericht is geplaatst in Tuin. Bookmark de permalink.

4 reacties op Vossen bij de buren

 1. Roelien schreef:

  Wat een prachtige dieren zijn het toch!

 2. alie schreef:

  Zijn ze bij jullie nog niet geweest?
  Ik heb het tuinfilmpje beantwoord maar
  ik weet niet of het gelukt is.Alles staat er
  mooi bij.

  • Anke schreef:

   We hebben geen last van de vossen.
   Ik heb je mail gezien, alleen nog geen tijd gehad om te reageren! 🙂

Reacties zijn gesloten.