Wandtegels badkamer

Op deze laatste dag voor kerst is Luc er in geslaagd om de wandtegels van de badkamer ingeplakt te krijgen. En er is al een eerste stukje gevoegd ook.

Het was nog een avontuur om de benodigde bouwstoffen in huis te krijgen. We bleken nl onvoldoende voegmiddel in huis te hebben. Onze gebruikelijke leveranciers hadden dit niet meer (in de goede kleur). Een andere leverancier in Winschoten had het gelukkig nog wel, en we konden het ophalen. Dat was dinsdag. Woensdag bleek dat we een doosje te weinig aan tegels hadden. Die konden we gelukkig wel bestellen, en dezelfde middag ook ophalen.

Dinsdag was ook de douchedeur gekomen. Wij hadden bedacht dat deze aan de rechterkant aan de muur moest komen. Luc had het tegelen klaar, en mat uit waar de deur dan tegen de muur moest komen. En dat bleek precies tussen twee bevestigingspalen van het gipsplaat in te zitten. De glazen deur alleen aan wat tegels en gipsplaat bevestigen lijkt ons niet sterk genoeg. Dus wij bekeken of de deur ook gemakkelijk geschikt gemaakt kan worden om aan de andere kant te bevestigen. Het kan wel, maar dan moeten er eigenlijk wel andere scharnieren voor de twee delen van de glasdeur komen (het is een knikdeur).

Daar hebben we achteraan gebeld. Het lijkt erop dat dat gaat lukken. Wordt vervolgd!

Dit bericht is geplaatst in Voorhuis isoleren en verbouwen. Bookmark de permalink.