Warm water!

Als eerste ging Luc dit weekend aan de gang met de elektrische doorstroomverwarmer. Net na de lunch was dit klaar. Hij ging gelijk door met de toiletpot. Dat was niet veel werk, maar moest wel even zorgvuldig gebeuren.

Tussen deze twee klussen door, was hij bezig met het weer in elkaar zetten van de ventilator. Die lekte namelijk water, en daardoor was hij vorige week zondag spontaan aan gegaan. Omdat er een timer in zit, leek het alsof er nog steeds kortsluiting in zat, zodra Luc het ding aansloot. Totdat hij zich dit realiseerde. Toen hebben we hem aan gelaten, waarop de ventilator na een kwartiertje uit ging.
Vandaag kwam er weer water uit de ventilator. Het lijkt erop dat dit condenswater is. Dit vormt zich in de koude buis boven de ventilator. Luc heeft nu de buis eerst los gemaakt van de dakdoorvoer en over de vloer gelegd. Op zolder zitten genoeg tochtgaten voor voldoende ventilatie. We gaan dit nog beter oplossen door een langere flexibele buis tussen ventilator en dakdoorvoer te maken. Die kan dan in een bocht liggen, waardoor het condenswater in de buis blijft liggen.

Vandaag hebben we de douchedeur gemonteerd. Daarna heeft Luc de toiletrolhouder opgehangen.

We waren er mooi op tijd mee klaar, zodat we een lekkere lange wandeling met Fem konden maken.

We kunnen de badkamer nu gebruiken. Er missen nog wel wat zaken, zoals lampen naast de spiegel, planken en iets om de handdoeken aan op te hangen. En, misschien nog wel het allerbelangrijkste: de badkamer deur met drempel! Maar ach, kniesoor die daar op let!

Dit bericht is geplaatst in Voorhuis isoleren en verbouwen. Bookmark de permalink.

2 reacties op Warm water!

  1. Roelien schreef:

    Ik zeg, kaarsen neerzetten, handdoeken over de douchedeur, een douchegordijn als badkamerdeur en en paar klinkers als drempel! Haha!

    • Anke schreef:

      We hebben inderdaad een eerste keer gedoucht in de nieuwe badkamer. Maar dan zonder kaarsen (er is wel voldoende licht) en niets voor de deur. Dat was dan wel weer fris. Dus eerst maar een deur er in, voordat we er weer gebruik van maken. 🙂

Reacties zijn gesloten.