Waterleiding en keldervulling

En weer is er een weekend voorbij. En we hadden weer hulp.

Zaterdag hebben we de waterleidingen verlegd en vernieuwd. Dat lukte niet helemaal. We moesten stoppen omdat we bezoek kregen. Een paar familieleden kwamen de stand van zaken bekijken, samen eten en ’s avonds helpen de voortuin te fatsoeneren. Voor ons was het een lange dag, en één waar we met een tevreden gevoel op terugkijken.

Vandaag kwam de hulp aan het einde van de ochtend. Nog voor de lunch (na het bewonderen van de kippen en het kuiken) werd een start gemaakt met het verder vullen van de kelder. Ik had de tuinslang al klaar gelegd. Dus toen de meeste stenen en dakpannen netjes opgestapeld onderin de kelder lagen, zijn we zand in de gaten gaan spuiten.

Wat een klus is dat! We hebben nog meer vulling nodig, maar aan het einde van de middag lijkt het er wel op dat de ruimten tussen de stenen die al in de kelder liggen grotendeels opgevuld zijn. Van de week maar eens informeren bij de buurtgenoten die noemden dat ze nog wel wat puin hebben liggen. Luc is de hele week weg, maar wie weet kan ik wat andere hulp regelen. En anders gaan we volgend weekend verder. 🙂

Luc heeft vandaag de waterleiding naar de nieuwe badkamer gelegd en de slaapkamer uitgevlakt.

We zijn moe, maar voldaan!

Dit bericht is geplaatst in Klussen, Voorhuis isoleren en verbouwen. Bookmark de permalink.

Eén reactie op Waterleiding en keldervulling

  1. Luc schreef:

    Haha, ben dinsdag weer thuis, kon niet verder in Venlo. Dus, dinsdag puin halen.

Reacties zijn gesloten.