Weer een week voorbij …

… en het nodige werk verzet!

Ik heb de deur voor de gang geverfd. De kant van de woonkamer is grijs geworden, en de gangkant wit. De plank voor op het dressoir is geverfd, en de sierlijst om de deur in de kleine slaapkamer ook.

Ik heb vitrages op maat gemaakt (haakjes gevonden op een ander gordijn, dat we niet gebruiken). En ik heb een kleur gekozen voor in de kleine slaapkamer. Ik wil alleen nog kijken hoe die lijkt bij de gordijnen. Die kan ik maandag of dinsdag ophalen. Ik ga de muur waar het dressoir tegen staat verven. Sorry, hulptroepen van vorig weekend!

Dit weekend heeft Luc twee deuren opgehangen: die van de gang en die naar de kleine slaapkamer. Ik ben nu bijna klaar met het afkrabben van de badkamerdeur. Die hoop ik deze week te verven, zodat die volgend weekend geplaatst kan worden.

Tot slot hebben we dit weekend een zekere winkel in Groningen bezocht. Daar hebben we o.a. tafelpoten voor de tafel in de kleine slaapkamer gehaald en een aantal schilderijlijsten.

Eenmaal terug hebben we deze materialen direct in gebruik genomen. Ook hebben we bestaande schilderijen opgehangen. Hieronder een selectie van wat we hebben opgehangen.

We kijken tevreden terug op de week!

Dit bericht is geplaatst in Voorhuis isoleren en verbouwen. Bookmark de permalink.

2 reacties op Weer een week voorbij …

  1. alie schreef:

    Het ziet er heel gezellig uit.
    Jullie hebben heel wat werk verzet.
    Geniet er van!!

  2. Roelien schreef:

    Ha, de afwerking, puntjes op de i, lijsten om het werk!! Mooi!!!

Reacties zijn gesloten.