Werk afmaken

Vandaag heeft Luc twee klussen af gemaakt.

De strepen en kruizen op de gevel zijn nu allemaal geel. Ter vergelijking een foto van net na het voegen en één van nu:

Terwijl Luc aan het verven was, heb ik weer wat gras getrokken en wat guldenroede en lavendel gesnoeid. Dat is nog niet klaar, maar ik ben wel weer een paar meter opgeschoten.

De andere klus is het installeren van het infrarood paneel in de badkamer. Er waren mallen bijgevoegd, zodat we goed konden bepalen waar we het paneel wilden hebben, en waar dan dus de gaten voor de bevestigingsbeugels moesten komen. Verder was er een kleine aanpassing in de centraaldoos op het plafond nodig. Toen kon ie opgehangen.

De volgende actie was het printen van de Nederlandstalige handleiding van de thermostaat. We hebben diverse pogingen gedaan om de thermostaat – nadat ie aan de ontvanger op het paneel was gekoppeld – aan de bijbehorende app te koppelen. Dat is nog niet gelukt. Maar de thermostaat is ook handmatig te bedienen, dus voor nu is het goed. Maandag zal ik de webshop eens bellen.

Dit bericht is geplaatst in Buitenkant huis, Klussen. Bookmark de permalink.

2 reacties op Werk afmaken

  1. Roelien schreef:

    Voor en na lekker douchen nu ook warm kunnen uitkleden en afdrogen!! Dat is goed voor jezelf zorgen. Al zou dan koud afdouchen nog gezonder zijn. Brr!

Reacties zijn gesloten.