Werkplaats opruimen

We hebben weer ruimte in de werkplaats!

Al het hout en plaatmateriaal hebben we naar buiten gebracht. Het ongeverfde hout dat weg kan, wordt kachelhout. Al het andere gaat naar de stort. De aanhanger zit vol, en er is nog wel een volle aanhanger. We vonden nog weer het een en ander aan spijkers en ander klein spul dat nog uitgezocht moet worden. Dat staat nu in de kruidenwerkplaats, en zoeken we een andere keer uit.

Ook hebben we de diverse zaagtafels en workmates buiten gehad, om ruimte te maken en schoon te kunnen maken.

Voor een betere organisatie van het voer en de andere benodigdheden voor het houden van kippen, hebben we nieuwe opslag gemaakt. Een stellage voor de tonnen en de voerblikken. En een extra plank boven de legnesten voor het kleine spul. En een haak aan de muur, waar de tas met de eier schouwmateriaal aan hangt.

Toen de spullen die mochten blijven, weer naar binnen. En dit is het resultaat:

De schroeven en dergelijke moeten nog terug, en er zijn nog een paar kastjes waarvan de inhoud moet worden uitgezocht. Verder moet er nog wat worden aangepast aan de elektra. De lichtschakelaar hangt nl nog steeds los, net als die van het licht in het eendenhok. En er moeten hier en daar nog wat wandcontactdozen bij.
Maar dat is allemaal voor de volgende keer. Voor nu zijn we dik tevreden!

Dit bericht is geplaatst in Schuur. Bookmark de permalink.

3 reacties op Werkplaats opruimen

  1. alie schreef:

    Jullie zijn vroeg klaar met de voorjaarsschoonmaak!
    Wat een ruimte!

  2. Roelien schreef:

    Werkbaar opgeruimd!

Reacties zijn gesloten.